top of page

Hivatalos és
Normál Fordítás

Okmányok, dokumentumok,
marketing anyagok, weboldalak normál és hivatalos fordítása és lektorálása.

Az Xpat Consulting 2020 óta aktív szerepet vállal a fordító szektorban. Szolgáltatásunkkal a magyar és külföldön élő magyar nagy, kis- és középvállalkozók számára és magánembereknek egyaránt támogatást nyújtunk.

xpatconsulting.hu_17.png

Mit szeretnél lefordíttatni?

Legyen szó születési vagy házassági anyakönyvi kivonat, iskolai bizonyítvány, diploma, orvosi lelet, szerződés, weboldal, brossúra, tehát bármilyen szöveg, szakszöveg normál vagy *hivatalos fordításáról, amire szükséged lehet az előrejutáshoz. Mi lefordítjuk Neked!

 

Kérd ingyenes árajánlatunkat!

Mit kínálunk?

Professzionális, szakfordítói végzettséggel rendelkező fordítóink alapos munkáját.
Magyar nyelvről angol, német, francia (anyanyelvi) és spanyol nyelvre és vica versa.

Hivatalos Fordítás

Angol és német nyelvre / nyelvről

 

Milyen dokumentumok fordítását vállaljuk?

Személyes dokumentumok: anyakönyvi kivonatok (házassági, születési, halotti), jogosítvány, forgalmi, iskolai bizonyítványok, diploma.

 

​Szakszövegek: specifikus szaknyelvi tudást igénylő dokumentumok, mint például orvosi (leletek, zárójelentések), jogi dokumentumok (szerződések, fellebbezések), gazdasági, pénzügyi.

Gyors árajánlat hivatalos dokumentumok, és egyéb hivatalos fordítást igénylő okmányokra.

xpatconsulting.hu_18.png
xpatconsulting.hu_19.png

Normál Fordítás

Angol, német, francia, spanyol nyelvre / ről
 
Milyen dokumentumok fordítását vállaljuk?

Általános dokumentumok és marketing anyagok szövege: weboldal, cikk, szakdolgozat forrásanyaga, szépirodalmi alkotás/könyvrészlet, reklámanyag, termékleírás.

 

Kattints az “Árajánlatkérés” gombra és küldd el elektronikus levélben a fordítandó dokumentumot szkennelt* (PDF) formátumban!

100% Emberi.
0% Kockázat.

Teljesen emberi (nem automatizált, AI-alapú) fordítási folyamatot alkalmazunk, amelyet szigorú minőségellenőrzéssel támogatunk.

 

Miután a fordító szakemberünk végzett munkájával, minden esetben a lefordított anyagot átadjuk lektorálásra egy további fordítónak. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető leggyorsabban a legpontosabb fordítást tudjuk garantálni.

Mi a menete?

1. Kapcsolatfelvétel

Töltsd fel a lefordítandó dokumentumot online rendszerünkbe és egy munkanapon belül elküldjük Neked e-mailben az árajánlatot!

2. Megrendelés

Rendeld meg és fizesd ki a szolgáltatást! Ezek után szakértő fordítóink is elkezdenek dolgozni a fordításon.

3. Teljesítés

Az árajánlatban vállalt határidőre elküldjük számodra e-mailben a kész fordítást, és a megadott adataid alapján kiállított számlát.

Milyen határidőre vállaljuk a fordítást?

A határidő minden esetben a fizetéstől számítódik.

 

Fizetésnek számít a beérkezett pénz számlára történő megérkezése, vagy az átutalásról szóló bizonylat e-mailben való elküldése.

 

A munkanapot éjfélig bezárólag számoljuk!

A pontos határidőt mindig az árajánlattal együtt küldjük el, melyek általában: 

  • Hivatalos okmányok esetében: 3-5 munkanap
     

  • Szakszövegek esetében: 5 - 10 munkanap
     

  • Általános dokumentumok esetében: 5 munkanap
     

  • Marketing, weboldal szövegek esetében: mindig egyedi határidőt szabunk a szöveg hosszúságát figyelembe véve.

FIGYELEM!

Amennyiben nem szkennelve (pl. jpeg, png, egyéb képformátum) küldöd el a dokumentumot, 20% szerkesztési díjat számolunk fel!

Kérjük tehát, hogy PDF formátumban csatold a fordítandó dokumentumot.

Fordítás árak

Mivel minden dokumentum egyedi és más terjedelmű, illetve szakszövegek esetében különböző szakértelmet igényel a fordító részéről, ezért nincs egységes árlistánk.

Árajánlatunkat minden alkalommal a dokumentumok, okmányok, marketing anyagok, weblapok pontos szószámának, illetve karakterszámának ismeretében készítjük el számodra. Kérd egyedi árajánlatunkat!

Nem szkennelt info

Mit szólsz, ha kedvezményt kapsz az első pillanattól kezdve? 

Írd meg az ajánlatkérés űrlapban, hogy pontosan mennyi a szószáma vagy karakterszáma a fordítandó anyagnak, és automatikusan 5% kedvezményt kapsz a végösszegből.

xpatconsulting.hu_9.png
xpatconsulting.hu_21.jpg

Hiteles

Szakértői

Csapat.

Nem elég jó fordítást írni, olyan nyelvezetet is kell használni, amelyet a szakma megért.

Fordítás rendelése esetén olyan fordítókat bízunk meg a munkával, akik az iparágban jártasak.

Számos területen, többek között orvosi, jogi, műszaki, gazdasági fordításokban is bizonyítottak már. Neked mire van szükséged?

*Mi az a hivatalos fordítás?

Hivatalos fordításra akkor van szükség, ha hitelt érdemlően be kell tudni bizonyítani, hogy megegyezik az eredeti dokumentum és a fordítás tartalma. Ehhez kell egy szakképzett fordító, aki az elkészült fordítást pecséttel ellátja és tanúsítvánnyal igazolja a tartalmi megegyezést. 

 

XPAT TIPP: 

Azonban minden esetben azt tanácsoljuk mielőtt hivatalos fordítást rendelsz, hogy győződj meg arról, hogy a befogadó intézmény, hatóság milyen típusú fordítást fogad el!

Ha többet szeretnél tudni a hivatalos fordításról, nézd meg kapcsolódó blogcikkünket! Olvasd el itt.

Az e-mailben elküldött pecséttel hitelesített, fordító által aláírt fordítás éppúgy teljes értékű dokumentum, mint a kinyomtatott, külföldön és Magyarországon egyaránt. 

xpatconsulting.hu_11.png

Ha mégis az eredeti lepecsételt, tanúsítvánnyal rendelkező dokumentumra lenne szükséged, postai úton országosan és külföldre is elküldjük a fordítást. Külön díj ellenében. Kérlek, minden esetben jelezd felénk effajta igényedet az árajánlatkérésnél.

Miért csak e-mailben küldjük el és nem postázzuk?

További előnyei, hogy korlátlan alkalommal felhasználható. Nem lehet könnyen elveszíteni, hisz az online térben vagy adathordozón egyszerűen tárolható. Minden alkalommal, amikor szükséged van rá, eredetinek számít!

hivatalos forditas

Lektorálás

Helyesírási és nyelvhelyességi szempontból átnézzük az elektronikusan elküldött magyar, angol, német, francia vagy spanyol nyelvű dokumentumot. 

 

Igény szerint stilisztikai javításokat is végzünk. A dokumentumot minden esetben szerkeszthető formátumban (docx.) kérjük. 

 

Pontos árajánlatot csak a dokumentum ismeretében tudunk küldeni!

Referenciák

bottom of page