top of page

Online
Nyelvtanulás

Egyéni órákkal, egyedi árakkal. Kezdő szinttől egészen felsőfokig.

xpatconsulting.hu_13.png

Tanulj meg egy nyelvet úgy, ahogy a valós életben használják.

Online, élő videós interaktív magánórákon sajátítsd el a német, angol, francia vagy a spanyol nyelvet, és használd azonnal a valós életben, amit aznap tanultál!

xpatconsulting.hu_14.png

Dönts Te a fejlődésedről!

Válassz ki egy online nyelvtanárt, akivel úgy érzed, hogy a nyelvtanulás könnyebb és hatékonyabb lenne, mint a száraz és unalmas nyelvtani szabályokkal teli nyelvkönyvek feletti magányos tanulás.

Az Xpat Consulting
Online Nyelvoktatás Módszere

Fedezd fel az online
nyelvtanulás pozitív
hatását

Skype, Zoom, Google Meet alapú leckék

Te és a céljaid
a legfontosabbak számunkra

Tanulj meg mindent, amire szükséged van a való világbeli beszélgetésekhez - a szavaktól, a nyelvtani szabályokon és a különböző akcentuson át a kultúráig. Felesleges ide-oda mászkálás nélkül, kényelmesen, otthonról.

Diplomás, professzionális és külföldi tapasztalattal rendelkező nyelvtanárok várnak a képernyő túloldalán. Csak egy kattintás, és indulhat is az online német, angol, francia vagy spanyol nyelvóra. Egyszerű foglalási rendszer, könnyed online kapcsolattartás Skype, Zoom, Google Meet-en keresztül, a tanárnál való direkt fizetéssel.

Online, egyénre szabott nyelvoktatást biztosítunk, ahol nyelvtanároddal közösen kitűzhetitek a végcélt. Legyen az nyelvvizsga, állampolgárság megszerzése, állásinterjú, munkahelyi előrejutás vagy jobb iskolai eredmények elérése. Itt Te vagy a központban, csak Rád figyelünk.

100% Online.
0% Kamu.

xpatconsulting.hu_15.png

Mire van szükséged, hogy hatékonyan tanulj nyelvet online?

1. Egy laptopra vagy asztali számítógépre (esetleg okostelefonra)

Ez utóbbit kevésbé ajánljuk, hiszen fontos, hogy a tananyag teljes méretében jól látható legyen a képernyőn. Bízz bennünk, hogy az Xpat Consulting csapata pontosan tudja, hogy mire van szükséged. Így fognak jönni a várva várt eredmények!

2. Nyugodt és zajmentes térre

Ahol megadod magadnak a lehetőséget arra, hogy fejlődj és tanulj valami újat és hasznosat. Tiszteld magad és a képernyő túloldalán lévő lelkes nyelvtanár idejét annyira, hogy figyelsz és élvezed az együtt töltött időt! Egy órát Te is és a céljaid is megérdemelnek a hétköznapi rohanásban.

3. Motivációra és kitartásra

Minden segítséget és tananyagot megkapsz a tanárodtól, de ne feledd. Te vagy az, aki változást szeretne előidézni az életében, és az néha nehézségekkel jár. Soha ne add fel! Mindig az eleje a legkeményebb, aztán jön a jól megérdemelt siker. Csak merd elhinni, hogy Neked is sikerülhet.

Amiben mi hiszünk:

30% Nyelvtan.
70% Beszéd.

xpatconsulting.hu_16.png

Ha megtanultunk diákjainktól az elmúlt években valamit, akkor az ez:

Ha valamit csinálsz, azt csináld jól és legyen értelme az eltöltött időnek. Az online nyelvtanulás nem csak arról szól, hogy heti kétszer leülsz a képernyő elé és várod a csodát. Olyan nincs, hogy csak a beszéd van a fókuszban… (hacsak nem már túl vagy a rázós, kezdeti szakaszon)

A siker nem jön magától. Bizony meg kell dolgozni azért, ha eredményt szeretnél elérni. A biztos elméleti háttér tudás nélkül kevésbé lesz sikeres a nyelvtanulás, és nagyobb valószínűséggel kell majd ismét visszatérned az alapokhoz.

 

Gondolj arra, hogy egy ház felépítése is az alapozással és a betonozással kezdődik. Ezért hidd el, hogy ezt a részt senki nem úszhatja meg. Különösen akkor nem, ha szépen és helyesen szeretnéd megértetni magad külföldön egy idegen környezetben angol, német, francia vagy spanyol nyelven. Készen állsz a kihívásra?

Amiben mi hiszunk

Német Nyelvoktatás

Németországban vagy Ausztriában élsz?

Szükséged lenne egy használhatóbb, erősebb és jobb német nyelvtudásra? A német állampolgársághoz nyelvvizsga kellene? Vagy gyereked éppen most kezdi az iskolát külföldön és aggódsz, hogyan fog teljesíteni?

  • Nyelvvizsga (TELC, Origó, IELTS, stb.) felkészítés, állásinterjú tréning, üzleti angol tanulás, vagy fókuszált beszéd- készségfejlesztés.
     

  • Nézz szét a jelenleg elérhető angol nyelvtanáraink között és foglalj egy időpontot, hogy megbeszéljétek a közös online tanulás részleteit.

  • Online nyelvtanáraink külföldi tapasztalattal rendelkeznek, és pontosan értik, hogy mire van szükséged.

 

  • Foglalj időpontot az igényeidhez legjobban passzoló német nyelvtanárnál és beszéljétek meg a részleteket!

Angol Nyelvoktatás

Az üzleti angol nyelvtudásod fejlesztésére szeretnél fókuszálni, hogy jobban menjenek a tárgyalások idegen nyelvi környezetben? Szeretnéd, hogy nemzetközi kollégáiddal zökkenőmentesebb legyen a kommunikáció? Külföldi munkakeresésen gondolkozol, de úgy érzed, hogy nem elég erős az angolod az állásinterjúhoz?

Francia, Spanyol Nyelvoktatás

Franciaországban vagy Spanyolországban képzeled el a jövődet, és azt már tudod, hogy a kinti boldoguláshoz elengedhetetlen a biztos francia vagy spanyol nyelvtudás?

 

Mit szólnál, ha magyarul beszélő francia anyanyelvi tanárod lenne, vagy egy évtizedek óta Spanyolországban élő spanyoltanárod, aki nem fog veled felesleges, az élő nyelvben nem használt szavakat tanítani?

  • Lényegretörő és effektív nyelvtanulás a francia online nyelvoktatás Omar Sy-jétől vagy a csodálatos spanyol nyelv Salma Hayek-jétől. Ismerkedj meg ezen idegen nyelvek minden szépségével és buktatójával.
     

  • Írj online francia és spanyol nyelvtanárainknak most!

Mit mondtak rólunk mások...

“Nagyszerű dolog a kinn élő magyaroknak, akiknek például munka mellett nincs energiájuk, idejük vagy éppen időbeosztásuk miatt kivitelezhetetlen a bejárás egy nyelviskolába. Nekem a 2 műszakos munkaidőm miatt kézenfekvő megoldás volt. Valamint itt a tanár csak veled foglalkozik, ezért teljesen személyre szabott ütemben lehet tanulni. Nekem bevált, épp ezért ajánlom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár.”

Ibolya, irodai alkalmazott
Kordel, Németország

xpatconsulting.hu_hogyan_jelentkezz_nyelvoktatásra.png

1. Válaszd ki a

nyelvtanárt.

2. Vedd fel vele

a kapcsolatot!

3. Beszéljétek meg a részleteket.

4. Fizesd ki a nyelvórákat.

5. Indulhat a tanulás!

Xpat Nyelvtanárok

Brigitta

Brigitta.png

Oktatott nyelv(ek): Német, Angol

Külföldi tapasztalat: USA

Korosztály: 16-99 éves

Nyelvvizsga felkészítés: Német (BME, Origó), Angol (iTolc, Origó)

Irányár:  7000 Ft/60 perc

Ágnes

Ágnes.png

Oktatott nyelv(ek): Német

Külföldi tapasztalat: -

Korosztály: 16-99 éves

Nyelvvizsga felkészítés: Német (TELC, Origó, ECL)

Irányár:  20 EUR/60 perc

Gergő

Gergő.png

Oktatott nyelv(ek): Német

Külföldi tapasztalat: Ausztria

Korosztály: 14-99 éves

Nyelvvizsga felkészítés: Német (Goethe, ÖSD, TELC)

Irányár:  20 EUR/60 perc

Rita

Rita.png

Oktatott nyelv(ek): Német, Angol, 

Külföldi tapasztalat: Svájc

Korosztály: 0-99 éves

Nyelvvizsga felkészítés: Német (TELC, Euro, BME, Goethe Zertifikat), Angol (Euro, BME, TELC, TOEFL, ECL, IELTS)

Irányár:  6000 Ft/60 perc

Firmin

Firmin.png

Oktatott nyelv(ek): Francia (anyanyelvi)

Külföldi tapasztalat: Franciaország

Korosztály: 12-99 éves

Nyelvvizsga felkészítés: Francia (DELF, DALF)

Irányár:  14 EUR/60 perc

Ilona

Ilona.png

Oktatott nyelv(ek): Spanyol, Angol

Külföldi tapasztalat: Spanyolország, Olaszország

Korosztály: 13-99 éves

Nyelvvizsga felkészítés: Spanyol (Corvinus üzleti, DELE), Angol (Cambridge, Origó, BME, Euroexam, TELC, Corvinus, Külker üzleti, Zöld út)

Irányár:  5000 Ft/60 perc

Nyelvtanarok

Jelentkezés

Köszönjük a jelentkezésedet. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Nyelvtanárhoz jelentezés
bottom of page