Gyakran Ismételt Kérdések

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy Angliában munkát találjak?
Mi nem egy munkaközvetítő cég vagyunk, de szolgáltatásaink között találsz olyan csomagot, amely segít abban, hogy Te magad képes legyél munkát keresni és találni külföldön. Továbbá önéletrajz javítás és újraírás szolgáltatásunk megrendelésével is növelheted esélyeidet, hiszen angol nyelvű önéletrajzok átnézését és javítását is vállaljuk. Ha pedig nyelvtudásodat szeretnéd csiszolni, akkor biztos találsz számodra megfelelő óraszámú nyelvcsomagot, amellyel saját tempódban tudsz haladni céljaid elérése érdekében.
Hogyan történik a fizetés?
Ha megrendeled szolgáltatásunkat, mi felvesszük Veled a kapcsolatot 24 órán belül és elküldjük a fizetés részleteit e-mailben. Jelenleg PayPal és banki átutalás lehetséges. Hamarosan indítjuk az online bankkártyás fizetés opciót is.
Mi az INGYENES igényfelmérés megrendelésének folyamata?
Miután felvetted Velünk a kapcsolatot a honlapon található gombon keresztül, mi 48 órán belül válaszolunk, hogy időpontot egyeztessünk az ingyenes 30 perces igényfelmérésre. Ez egy kötelezettségektől mentes kötetlen beszélgetés, ahol elmondhatod a külföldre költözéssel kapcsolatos céljaidat és mi is elmondjuk, hogy hogyan tudunk Neked a legjobban segíteni ezek elérésében. Ezután kiválaszthatod és megrendelheted a számodra legtesthezállóbb szolgáltatást.
Nyíregyházán lakom, itt is vállaltok nyelvoktatást?
Természetesen, hiszen a világon bárhonnan tudsz Velünk nyelvet tanulni. Kizárólag online nyelvi tréninget vállalunk. Csupán internet hozzáférés, egy számítógép vagy tablet szükséges hozzá, és egy online konferencia szoftver, például Skype, Zoom, Facebook Messenger vagy egy Google fiók megléte.
Önéletrajzomat szeretném, ha megírnátok. Mennyibe kerülne?
Szolgáltatásaink között szerepel az önéletrajz és javítás és újraírás, mely tartalmaz egy előzetes 60 perces online konzultációt, amely megbeszélés után mi elkészítjük személyre szabott önéletrajzodat az alábbi kritériumok alapján: országspecifikus formai követelmény, nyelvhelyesség, tartalom, megfogalmazás és külalak. A folyamat alatt végig együtt dolgozunk (ha szükségünk van további információra). Végül elküldjük az elkészült önéletrajzodat digitális formában a megadott e-mail címre és utólagos 30 perces konzultáción ismertetjük a dokumentumok tartalmát. Ára: 14.999 Ft. (angol és német nyelvű önéletrajz esetén plusz 20% felár)

Ha nem találtál választ a kérdésedre, akkor

kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot itt!

Untitled_design_másolat_4.png